I November 2017 afsluttede indehaver Lars Jørgensen uddannelsen som: Certificeret håndværks-taksator, bygning. Med den helt rette uddanelse i baghånden, og den daglige vane i at udføre forsikringskader, er du som kunde godt stillet ved samarbejde med os, ved enhver given skade. Vi hjælper dig hele vejen igennem, og forestår enhver dialog med forsikringsselskabet fra start til slut.
Så uanset om din skade er en stormskade, vandskade, indbrudskade eller andet kan du trygt kontakte os for afhjælpning.
Vi arbejder fast for flere forsikringsselskaber, og er derfor van til håndtering af enhver forsikringsskade fra a-z, også hvor skaderne indvolvere flere faggrupper som maler, murer, vvs mv.

Klik her for se uddannelses-bevis

Håndværkstaksator

Hos LBJ Tømrerforretning og LBJ Fgt har vi specialiseret os som bygnings og håndværkstaksator.

Det betyder kort og godt at vi er uddannet hos Forsikringsakademiet. Det selv samme akademi som i mange år har uddannet de håndværkstaksatorer som forsikringsselskaberne har siddende “in-house” Men tilbage i 2015 blev det taget en beslutning om at nu kunne man som håndværket specialisere sig som håndværkstaksator.

Håndværkstaksator på Sjælland

Vores opgave og din fordel ved at benytte os som din håndværkstaksator er at vi med vores uddannelse og specialisering i denne type opgaver nu er beredt på de konflikter og situationer der kan opstår i forbindelse med eksempelvis din forsikrings-skade.
Vi kan ligeledes nu tilbyde hele paletten i forhold til vurdering og ikke mindst udbedring. Vi er qua vores mange års erfaring med tømrerbranchen rigtig godt klædt på til at varetage dine interesser, og sørge for at du får den bedste behandling i forbindelse med din forsikrings-skade.

En lokal håndværkstaksator er en fordel

Tænk at kunne overlade næsten det hele til os. Det der i “gamle” dage kunne være et irritations moment i forbindelse med vurdering af en sag via en håndværkstaksator. Det var at denne skulle komme direkte fra forsikringsselskabet. Men det er der nu lavet om på, og du kan således rekvirere LBJ Tømrerforretning til behandling og vurdering af din sag, og så skal du stort set ikke tænke på mere. Vi tager sagen derfra og sørger for du kommer godt i mål med et tilfredsstillende resultat.