Professionelt håndværk til tiden – og den aftalte pris!

LBJ Tømrerforretning ApS er en mindre tømrer/snedkervirksomhed som drives og ejes af Lars Jørgensen, og har til huse i Skælskør.

Jeg har mere end 15 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og ligger stor vægt på at levere et perfekt resultat hver gang. Samtidig ligger det mig også meget på sinde at det bliver til den aftalte pris, så du, som kunde, altid kender dine omkostninger fra starten af projektet.

Som håndværker er det dog ofte svært at fortælle hvad tingene koster uden at have kigget nærmere på opgaven. Derfor vil jeg også opfordre dig til at kontakte mig, for at få et tilbud på, hvad din opgave koster.

Fra enkeltmandsvirksomhed til totalleverandør

Til større opgaver, som kræver mere end én person, samarbejder jeg bredt med gode lokale, håndværkere fra både Skælskør, Slagelse og omegn. Dermed bliver det også muligt at udføre større opgaver og entrepriser.

Jeg har igennem tiden udført mange opgaver for både private og virksomheder – du kan se et udpluk af mine kunder på min referenceside.

Lokal kendskab og passion

Vi er kendt i lokalsamfundet, og det er vi fordi vi holder rigtig meget af det. Vi forsøger så vidt det er muligt at benytte os af lokale leverandører, lokale samarbejdspartnere ved større projekter og så videre.
Det gør vi fordi vi synes det er vigtigt at holde hjulene igang i vores eget samfund.

Du kan se vores samarbejdspartnere her

Tømrer skælskør - LBJ Tømrerforretning