Har du problemer med fugt, så bør du kigge her. Vores søsterselskab LBJ Fugtteknik er eksperter hvis uheldet er ude. -De kan blandt andet hjælpe dig med:

Fugt i bygninger

Man tænker måske ikke lige over det. Men der er tit risiko for både skimmelsvamp og dårligt indeklima, også ved nybyggeri. Her arbejdes der med nye materialer som indeholder store mængder fugt. Det kan eksempelvis være beton, spartel, maling mv. Derfor har LBJ Fugtteknik gjort det til sit speciale, at rådgive sine kunder omkring fugt i bygninger, om hvornår det er i fugtmæssig balance, og forsvarligt at arbejde videre i projektet.

Vandskader

LBJ Fugtteknik har stor erfaring med vandskader. Med en faglig baggrund som tømrer, kan de give den helt korrekte rådgivning, og har naturligvis kompetencerne til at afhjælpe i de fleste tilfælde, så du er hurtigt videre og på vej tilbage til hverdagen, efter en hver given skade.

Affugtning

Er uheldet sket? Er der vand i kælderen? -Så hjælper LBJ Fugtteknik dig ligeledes med dette. De rykker hurtigt ud, med den helt korrekte vejledning og afhjælper i forhold til at få etableret korrekt affugtning i din bolig.

Fugtmålinger

Står du og er i tvivl om hvorvidt der findes fugt i et byggeri eller en anden konstruktion, det kan eventuelt være i forbindelse med køb af ny bolig. Så har LBJ Fugtteknik muligheden for at hjælpe dig med at belyse dette via professionelle fugtmålinger med en efterfølgende rapport som sikker dokumentation.

BESØG LBJ FUGTTEKNIK HER