Vi lever af tilfredse kunder

Nedenstående kan du både finde et lille udpluk af de udtalelser som vores kunder har givet omkring os. Men du kan også se vores anmeldelser på “Anmeld-håndværker” som er en organisation der lever af at samle anmeldelser, og derved hjælpe dig som kunde.

KUNDEUDTALELSER

Forsikringskade Skybrud, Korsør

“Samarbejdet med LBJ Tømrerforretning har været rigtig godt og vi er fuldt ud tilfredse”.

Pia og Claus Vachek, Korsør


Udskiftning af vinduer, Skælskør

“Dygtig lokal håndværker, der er nem at lave aftaler med og aftalerne bliver overholdt. Positivt med et lille firma, hvor man selv har kontakten til ejeren”.

Erling Noer, Skælskør


Udskiftning af døre & vinduer, Korsør

“Vi har brugt LBJ Tømrerforretning i december 2016 til udskiftning af vinduer i vort hus. Arbejdet blev udført perfekt og til den lovede tid og pris.
Vi kan kun anbefale firmaet som har en meget seriøs indstilling til udførelsen af deres arbejde”.

Peter Birk Nielsen, Korsør


Udskiftning af døre & vinduer, Slagelse

“I forbindelse med at vi skulle have skiftet alle vinduer og udvendige døre, søgte vi på nettet efter en tømrer. Udfra anbefalinger på nettet, valgte vi LBJ Tømrerforretning. Vi sendte en mail til Lars Jørgensen som samme aften responderede på vores mail. Dette er et klart billede af hele forløbet, hurtig respons og alle aftaler altid overholdt til punkt og prikke. Herudover var det første møde så positivt, at vi vidste det skulle være ham. Vi havde tillid til, at han var den rette til opgaven. Arbejdet der er udført er i top, og under hele forløbet i dårligt december vejr, knoklede de på, med respekt for at familien på 4 herhjemme også skulle fungere i hverdagen. Vi kan varmt anbefale firmaet, som vi helt sikkert skal bruge igen til andre projekter i fremtiden”.

Chalotte og Lars Larsen, Juelsmindevej, Slagelse


Udbedring af stormskade, Korsør

“Under stormen Bodil i år 2013, fik ødelagt vores tag. Vi skulle derfor have skiftet hele taget, og da taget alligevel skulle åbnes helt, valgte vi selv at få udført nogle ekstra forbedringer, udover det forsikringen dækkede, så det var en stor opgave. 

Vi fik holdt et behageligt møde med Lars fra LBJ Tømrerforretning ApS, og han fik hurtigt lagt en tidsplan, og opstartede herefter projektet midt i oktober 2014. Projektet blev afsluttet midt i november 2014, så tidsplanen var perfekt. Under projektet blev der konstateret råd skade i et spær, som blev dokumenteret til forsikringen og efterfølgende udbedret. Det er blevet et super flot tag, og vi har været meget tilfredse med Lars og LBJ Tømrerforretning ApS. Her i starten af 2015 har der været 2 storme, og det har det nye tag sagtens kunne holde til”.

Dannie og Heidi Landberg, Korsør


Udskiftning af Velux tagvinduer, Skælskør

“I forbindelse med at vi skulle have udskiftet 4 stk. Velux tagvinduer skulle vi se os om efter en tømrer. Vi tog kontakt til LBJ Tømrerforretning efter at have læst om firmaet på nettet. Vi havde også kontakt til et andet tømrerfirma, men Lars var meget hurtig til at komme og afgive tilbud, og vi synes Lars virkede meget kompetent. Vi valgte derfor LBJ Tømrerforretning, og det har vi bestemt ikke være utilfreds med. Der er lavet et meget fint stykke arbejde. Lars kom som vi havde aftalt, og det var nemt at kommunikere sammen. Lars svarede på mail samme aften som mailen var afsendt. Det er rart ikke at skulle vente flere dage på svar. Alt i alt en god oplevelse, og vi kan kun anbefale LBJ Tømrerforretning”.

Hanne og Bjarne Levin, Skælskør


Udbedring af vandskade, Slagelse

“Vi havde sidst i september 2013 vandskade i vores badeværelse på første sal. Vi kontaktede LBJ Tømrerforretning, Tømrermester Lars Brorup Jørgensen som hurtigt kom for besigtige skaderne.

Efter få dage kom Lars Jørgensen og hans medarbejder Erling Hansen. Det var en stor opgave da der skulle lægges ny bærende bjælke op i loftet over vores køkken, hvor loftet skulle tages ned på ca. 2 kvm.

Da jeg ikke er håndværker kan det være svært at bedømme deres arbejde, men det jeg bemærkede var at de var meget om hyggelige. Efter endt arbejdsdage blev der ryddet pænt op, og gjort rent, det var dejligt. Jeg kan klart anbefale LBJ Tømrerforretning, og man er også velkommen til at kontakte mig for reference”.

Arne Andreassen, Slagelse 20285337


Udskiftning af hoveddør, Kirke Stillinge

“Vi har brugt LBJ Tømrerforretning til udskiftning af hoveddør, og til udskiftning af diverse termoruder. Vi har været meget tilfredse med arbejdet og deres venlige måde at være på”.  

Grethe og Jens Chr. Nielsen, Kirke Stillinge


Renovering af køkken, bad og bryggers

“Da vi skulle renovere vores køkken, bad og bryggers blev vi anbefalet at bruge LBJ som tømrer. Efter en samtale med Lars blev vi enig om, at han skulle stå for hele ombygningen, da han i forvejen arbejder sammen med andre gode lokale håndværkere.

Processen blev tilrettelagt trin for trin, så vi stadig kunne have et funktionelt hus, op til f.eks. en weekend var der altid fundet en midlertidig løsning og ”byggepladsen” var efterladt pæn og ryddelig.
Lars er meget loyal og holder sine aftaler – også hvad pris og tid angår. Hvis der kom noget i vejen, fik vi besked med det samme. Han er god til at komme med forslag, og meget lydhør over for nye ideer.
Alt er blevet afsluttet pænt med flere små detaljer, hvor det virkelig kan ses, at arbejdet er udført efter en håndværksmæssig meget høj standard.

-Så ovenpå det flotte arbejde med renoveringen, var vi ikke i tvivl om, at det var LBJ, der også skulle udskifte bryggersdør, stort vindue i stuen, tagrender samt tagplader på carport.Vi kan kun anbefale LBJ til alt tømrerarbejde og totalentrepriser”.

Marianne & Poul Erik  Brombærvej, Skælskør


Nyt brændeskur og ny terrasse

“Vi har i mange år boet i Lyngby-Taarbæk, hvor vi er ganske forvente med god kvalitet i tømrerarbejde, så vi var meget glade, da vi opdagede, at der i Skælskør findes et tømrerfirma med en lige så høj standard. Vi har fået lavet både terrasse og brændeskur, og det har været en fornøjelse at have LBJ Tømrerforretning til at arbejde for os. Alt er udført kompetent, lækkert og til aftalt tid og pris. Vi kan kun anbefale LBJ Tømrerforretning”.

Nina & Niels Rabølle Rasmussen, Lyngby-Taarbæk (Sommerhus,Skælskør)


“Usædvanlig godt samarbejde med LBJ Tømrerforretning om vores tilbygning 4200 Slagelse: Firmaet leverer kvalitets-håndværk med præcision og de leverer arbejdet til tiden. LBJ Tømrerforretning samarbejdede upåklageligt med andre håndværkere på projektet.Vi er meget tilfredse med det gode resultat og nyder dagligt, de enkle og kreative løsninger, der har gjort, at tilbygningen falder fint ind i det eksisterende hus. LBJ Tømrerforretning kan anbefales på både kvalitet og pris”.

Karin & Robert Sørensen, 4200 Slagelse


“Glenco A/S har som ventilations-entreprenør tit brug for et tæt samarbejde med en god og fleksibel tømrer til at løse mange af vores følgearbejder. LBJ Tømrerforretning er altid imødekommende og klar til at hjælpe.De har på det seneste hjulpet os med følgende opgaver:

Slagelse Kommune, Dahlsvej 3, 4220 Korsør:  Åbne og genetablere gavl så vi kunne hejse ventilationsanlæg ind på loftet samt opbygning af ny gangbro og platforme for ventilationen i tagrummet.

Sorø Bibliotek, Storgade 7, 4180 Sorø: Opbygning af et nyt brandsikkeret teknikrum samt udskiftning af eksisterende branddør.

Flådestation, Sylowsvej 8, 4220 Korsør 2011: Fremstilling af platforme for ventilatorer på tag.Firmaets medarbejdere er altid meget fleksible, smilende og hjælpsomme.

Alt arbejde er udført pænt og professionelt og alle aftaler overholdes. Vi kan derfor på det varmeste anbefale LBJ Tømrerforretning”.

Carsten Rud Hansen, Projektleder Glenco A/S


Nye døre & vinduer, Agersø

“LBJ Tømrerforretning har det seneste år udført en række opgaver på vores sommerhus på Agersø: Nye vinduer og døre, efterisolering, ny trappe, mv. Det er ordentligt udført, til tiden og til aftalt pris, med fint styr på underleverandører, og altid nydeligt afleveret og ryddet op. Vi vil helt sikkert benytte LBJ Tømrerforretning ved fremtidige opgaver”.                                                      

Lone Gram og Peter Sestoft, Charlottenlund

Click edit button to change this text.